La UE Olot torna a centrar-se en la lliga i afronta el duel contra l’Espanyol B

Després de jugar de tu a tu contra un rival de Primera Divisió,la Unió Esportiva Olot obre altre cop el capítol de la lliga, aquest diumenge a casa davant l’Espanyol B. Els de Raúl Garrido arriben amb confiança pel joc i l’ànim mostrat en els darrers partits en competició domèstica, sumats als dos de Copa, que els ha mantingut amb ritme de competició durant les festes de Nadal. El tècnic valencià assegura que els seus futbolistes arriben bé físicament al duel.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Estem bé en tots els sentit i no crec que sigui una dificultat haver de disputar el partit del diumenge haver jugat entre setmana. L’equip estarà bé, convençut i facilita les coses en cas de problemes físics.

Només són 4 els punts que separen el tercer classificat de la lliga amb l’11è, precisament l’Olot, de manera que guanyar aquest partit és més important que mai per poder començar a mirar cap amunt a la classificació. L’Espanyol B, només té dos punt més que els olotins.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: És una oportunitat perquè avançaríem a la classificació, estaríem més ben col·locats, i és vital. És el partit de l’any per nosaltres, ara mateix, el més important.

L’Olot afronta el duel sense baixes, amb l’excepció de Lluís Aspar, que aviat estarà a punt per tornar a saltar al camp. El partit es jugarà a partir de dos quarts de cinc de la tarda.