El popular Monopoly arriba a Olot amb una versió del joc de taula KM0

S’imaginen poder comprar la Plaça Clarà o el Volcà Bisaroques? Doncs és més que provable que ho puguin fer si és un dels 300 afortunats que disposa de l’Olotpoly. Un joc que recrea el conegut Monopoly i que neix fruit d’un regal d’amic invisible universitari. En aquest cas, enlloc de plasmar la vida d’un amic el que ha intentat, i aconseguit fer, ha estat convertir totes les possibilitats que dona aquest joc en carrers, places, volcans de la ciutat i molt més tot seguint les mateixes normes d’aquest popular joc. És concretament la tria dels llocs, el que més enrenou ha portat als creadors.

L’èxit ha estat tant rotund, que amb pocs dies es van acabar les existències. Tothom qui ho vulgui, encara té unes hores per apuntar-se a la llista d’espera, per si finalment es decideix fer-ne més exemplars.

El que també és molt provable, a la primera partida que hi juguin, és que els detalls el distreguin de la partida, i és que n’hi de tota mena, i és que Olot Televisió, fins i tot, hi té una casella guardada.

Aquesta proposta, ideal per compartir en família i amics, a manté la seva vessant solidària, i és que per cada exemplar venut, 1 euro ha anat destinat a La Marató de TV3, i en cas que se’n fabriquen més, ho continuarà sent.

x