La neu va impedir dur a terme la concentració del ‘Ja n’hi ha prou’ a Olot aquest cap de setmana

Aquest dissabte havia de tenir lloc a Olot i moltes ciutats d’arreu de Catalunya les diverses concentracions en protesta a les darreres mesures del PROCICAT i que afecten al món de l’esport.

La neu, però, ho va impedir per complet, ja que dissabte a les 12 del migdia queia amb intensitat a la capital garrotxina, tot i la voluntat d’alguns clubs de la ciutat a participar-hi. Recordem que la protesta estava promoguda pel moviment ‘Ja n’hi ha prou’ i anava dirigida a tots aquells clubs que necessiten equipaments esportius tancats i que aquests dies estan sense poder ni tan sols entrenar donat els tancaments de tots aquests pavellons.

El moviment, que demana solucions immediates per a tots els clubs i esportistes afectats ha arribat ja a les 10.000 firmes a la campanya que van iniciar fa encara no una setmana a Chanch.org. Deu n’hi do, com veuen, la nevada que queia en aquell moment sobre els pavellons de Pla de Llacs.

x