Olot comença a recuperar la normalitat després del temporal

Després del temporal d’aquest dissabte, Olot comença a recuperar la normalitat. Un dispositiu format per una cinquantena d’efectius de la Brigada Municipal, Policia Municipal i Protecció Civil ha treballat també aquest diumenge des de les cinc del matí per retirar la neu dels accessos als centres educatius i als carrers principals de la ciutat. L’objectiu, assegurar una bona circulació demà al matí.

La capital de la Garrotxa s’ha despertat novament de blanc, en una nit en què ha continuat nevant lleugerament. La temperatura avui ha oscil·lat entre els 3°C positius i 1°C negatiu. En tot cas, la Policia Municipal ha confirmat que ha estat un cap de setmana tranquil i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, per la seva banda, tampoc han hagut de treballar en cap actuació per culpa de la neu.

x