Creu Roja Garrotxa entrega 229 lots de joguines a 130 famílies de la comarca durant la campanya de Nadal

La pandèmia i el seguit de crisis que porta al seu darrere ha obligat enguany a Creu Roja doblar esforços per poder arribar a més gent a la 28a Campanya de Joguines per Nadal. Enguany concretament hi ha hagut un 13% més de demanda. La Garrotxa no ha estat una excepció, i tot i molts esforços, aquests dies s’estan entregant ja, els darrers lots de Nadal.

Marta Puigferrer, tècnica social del projecte joguina educativa: Al final podem dir que ho hem aconseguit. Hem entregat 229 lots i hem ajudat a 130 famílies de la comarca.


Aquesta acció solidària va molt més enllà d’entregar un simple regal, i és que es busca donar obsequis amb càrrega educativa: ja siguin llibres o contes, material escolar, jocs cooperatius o jocs familiars. Un objectiu difícil de complir si no hagués estat per totes aquelles persones que han aportat el seu gra de sorra duent joguines a Creu Roja.

Marta Puigferrer, tècnica social del projecte joguina educativa: Hem tingut molta sort i hem d’agrair a totes els empreses, donacions privades, gent que s’ha acostat aquí a Creu Roja a dur joguina nova. Estem molt agraïts. No ens ho pensàvem i estem molt contents des de Creu Roja Garrotxa.

En el total de la demacració de Girona en total s’han repartit joguines per a 3.244 infants, per fer possible el dret de qualsevol nen o nena: el de poder jugar.