Crida a les infermeres perquè participin a la campanya de vacunació de la COVID-19

Fins ara, milers infermers i infermeres de tot el país han respost a la crida del Departament de Salut de la Generalitat i l’Agència de Salut Pública per col·laborar en la campanya de vacunació de la COVID-19. A la Garrotxa són 65 professionals les que s’han apuntat a fer aquesta tasca voluntària, i en funció de la seva disponibilitat, formen grups per vacunar a les residències de la comarca i de fora. La propera setmana, podrien necessitar reforços, perquè el procés de vacunació enceta una nova fase, l’administració de les segones dosis als primers vacunats.


 

Montse Canet, Responsable d’Infermeria d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut a Girona: Ara necessitarem encara més intensificar la campanya vacunal perquè no només iniciem la primera dosis sinó que en algunes persones ja hem de revacunar, per tant cal redoblar els esforços per poder arribar a totes les residències i poder vacunar a tothom.

 

La responsable d’Infermeria de Salut a Girona ha valorat l’esforç del col·lectiu d’infermeres i ha fet una crida a que se n’hi puguin sumar més, per garantir l’èxit de la vacunació massiva.

 

Montse Canet, Responsable d’Infermeria d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut a Girona: El que faig és demanar les infermeres que més enllà que puguin estar apuntades, realment s’ofereixin i que quan se les truqui, puguin donar la seva disponibilitat per fer efectiva aquesta campanya.