El CH Olot no entén les noves restriccions i la Nacional Catalana comença a pagar les conseqüències d’una aturada tan llarga

L’Hoquei Olot torna estar aturat al complet arran les noves mesures del PROCICAT. Fins ara tots els seus equips han fet malabars per adaptar-se als horaris i a les condicions i continuar entrenant. Consideren que fan tot el que se’ls demana i tot i així, ara no se’ls permet ni entrenar.

Aniol Mangas, jugador i entrenador CH Olot: Ho acceptem perquè és una situació difícil la que vivim, però no ho entenem. Creiem que l’esport és part de la solució, i sobretot creiem que és molt penós que els nens i nenes no puguin entrenar.


L’Aniol ho viu com a jugador i com entrenador. El que més li preocupa és que els més petits, en plena fase d’aprenentatge, acabin avorrint l’hoquei per culpa de no poder-lo practicar, com tampoc competir.

Aniol Mangas, jugador i entrenador CH Olot: Els que tenen 5, 6, 7 anys, que estan aprenent a patinar i endinsant-se al món de l’hoquei és difícil. I tindrem baixes segur.

Pel que fa el primer equip, l’Hoquei Olot resta a l’espera de l’evolució de la pandèmia i del pla de la Federació Catalana per tal de continuar amb les lligues. La idea de la federació és anar-les posant en marxa progressivament. En el cas de la Nacional Catalana, podria allargar-se fins ben entrats a l’estiu.

Aniol Mangas, jugador i entrenador CH Olot: La idea era, si es poden acabar tots els partits, calculant tots els caps de setmana fins el 27 de juny. I si no es pot, potser seria només a una volta. El que sí els hi hem demanat és que no sigui un nyap. Que sigui una lliga amb cara i ulls i que no sigui fer qualsevol cosa per acabar-la.

Amb les lligues aturades durant tant temps, es comencen a notar les primeres conseqüències.

Aniol Mangas, jugador i entrenador CH Olot: Molts jugadors al veure que no comencem,ja han canviat d’equip. Alguns se n’han anat a OK Lliga Plata, se n’han anat a equips d’Astúries, Galícia, Extremadura… I per exemple hi ha un equip filial, el del Caldes, que ha quedat desfet. I sí que és cert que el nivell a Nacional catalana havia pujat en els darrers temps però el fet de no poder jugar, el cert és que hi ha gent que se’n va a jugar a fora.

El primer del Club Hoquei Olot és, però, una pinya prou sòlida per aguantar aquesta difícil situació, i segueixen entrenant-se, com poden, per estar ben a punt pel dia que tot pugui tornar a assemblar-se al que era abans.