El Servei de Català prepara una nova oferta de cursos en línia i classes virtuals

El Servei de Català d’Olot  i Garrotxa ha preparat una nova oferta de cursos, que comencen aquest poper 25 de gener i s’acabaran el 25 de març.


Aquest trimestre, s’ofereixen tots els nivells de català de l’A1 fins al C2 als nivells més superiors B2 o C2.  En un principi, s’havia plantejat fer uns cursos semipresencials, sobretot pel que fa als nivells més baixos, però a causa de situació sanitària es realitzaran tots els cursos de manera 100% telemàtica.

Ester Santaló, Servei de Català: Com que aquest segon trimestre sembla que tampoc les condicions són gaire bones. Hem decidit que seran també en línia. A diferència dels que son 100% en línia, aquests seran amb classes síncrones, és a dir, que aquelles persones que vindrien físicament a l’aula s’hauran de connectar i tindran una aula virtual des d’on el professor farà una classe.

Les inscripcions van començar aquest passat dilluns i finalitzen avui pels alumnes que ja han realitzat algun curs de català l’any passat. Per als alumnes nou, les inscripcions comencen demà dimecres i fins divendres.

Aquests, però, hauran de fer una prova de nivell abans de matricular-se al curs. Les proves i les inscripcions, són també telemàtiques i es poden demanar o bé a través del web o trucant al Servei de Català.

x