La UE Olot empata davant un Espanyol B molt combatiu (1-1)

L’Espanyol B ha sortit a pel partit des del minut 1 en el duel davant la Unió Esportiva Olot. Jofre Carreras ha estat un dels jugadors més actius, i perillosos, en atac. En més d’una ocasió, les mans de Pol Ballesté han estat providencials. L’Olot, però, no s’ha arronsat i Xumetra ha disposat d’una clara ocasió, a passada de Juan Delgado, molt protagonista avui. El gol, però, ha arribat arran d’aquest acció a pilota aturada per la Unió Esportiva Olot, que s’ha acabat convertint en una contra letal que ha sabut finalitzar d’allò més bé el mateix Jofre.


A la segona part els de Raúl Garrido han jugat més ordenats i han generat diverses ocasions a l’àrea rival, algunes d’elles molt perilloses. L’Espanyol B, però, també han donat més d’un ensurt que hagués pogut ser definitiu pels olotins. Salinas també l’ha tingut en una jugada. Al 73, però, i després d’una jugada embolicada dins l’àrea, Xumetra ha estat el més llest de tots, com de costum, i ha empès la pilota al fons de la xarxa per salvar un punt.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: No hem començat bé el partit. crec que hem afavorit la seva manera de jugar. Hem perdut moltes pilotes, estàvem, insegurs a la sortida de pilota, estàvem mal col·locats. I a la segona part crec que hem millorat molt. Hem apropat a Pedro a l’inici del joc que ens ha ajudat a tenir menys pèrdues, fins que hem aconseguit l’empat. Ens hem endut un punt que ens deixa vius. Sabem que no serà fàcil, però estem vius.

De moment tenen 10 punts i són desens a la lliga i estan només a dos punts de sortir del descens. Molt de prop s’haurà de veure l’estat físic d’Alan Baró, que va ser substituït a la mixta part del partit.