Una defunció i set nous positius en el brot de la Residència Montsacopa d’Olot

El brot de coronavirus detectat a la residència Montsacopa d’Olot ja afecta més de 38 persones entre residents i treballadors. Els últims resultats de les proves han detectat 2 usuaris més amb la malaltia i ja sumen un total de 28 residents. En les últimes 24 hores hi ha hagut un èxitus i ja són dues les persones ingressades a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.  Pel que fa a treballadors, se n’han detectat 5 més que ahir i per tant, fan un total de 10 professionals de la residència amb la COVID-19. Segons el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, s’està seguint el protocol del Departament de Salut i avui mateix s’han dut a terme més proves diagnòstiques. Tot i així, el brot encara no es considera controlat.