Xavi Porras continua la seva preparació per arribar als JJPP de Tòquio

Als seus 39 anys l’atleta olotí Xavi Porras segueix tenint entre cella i cella participar als Jocs Paralímpics de Tòquio aquest estiu. Malgrat la pandèmia li hagi impedit entrenar en alguns moments i les poques competicions que ha pogut fer, segueix entrenant-se dur per arribar-hi, i continua tan motivat com sempre.


Fins al moment ha saltat 5.97 a la prova de salt de longitud; lluny dels 6.31 de mínima B i 6.45 de mínima A, que ha d’acreditar per participar a la capital nipona.

Xavi Porras atleta: Actualment estic primer en el rànquing. Se que puc estar sobre els 6.20, 6.30, el que suposaria estar en competició. Segueixo motivat, perquè sin no seria impossible, i molt bé amb el meu entrenador Miguel Ángel Torralba i el meu guia Enric Martín.

Els de Tòquio suposarien la seva cinquena participació a unes paralimpiades. En tot aquesta temps de coronavirus, en Xavi reconeix valorar encara més tot el que té, amb el l’esperit de superació que el caracteritza.

Xavi Porras atleta: Entrenar a consciència i sobretot aprendre de tota aquesta situació. De tot se’n pot aprendre, i si jo abans ja tenia com a prioritat gaudir de la vida, doncs ara amb aquesta situació que vivim, encara més, sens dubte.

Les seves properes competicions seran al meeting de l’Hospitalet i el campionat de Catalunya, dues noves oportunitats per aproximar-se a les marques de selecció. .

x