Genís Grau canvia el Prat Triatló per l’Isbylia sevillà

Genís Grau va anunciar fa uns dies un canvi de club de cares a la pròxima temporada. El triatleta castellfollitenc posa punt i final a la seva etapa amb el Prat Triatló, per qui ha competit els darrers cinc anys i comença una nova etapa amb el Triatlon Isbylia de Sevilla, la opció que més li convenia de les diverses que va considerar.

Genís Grau, triatleta: El tema és perquè econòmicament el Prat no em podria mantenir i em vaig haver de canviar de club. I al final, el que m’ha interessat més pel que em donaven ha estat l’Isbylia de Sevilla.


Genís Grau continua amb la seva preparació per a la nova temporada. Al ser un esportista professional no li estan afectant les noves mesures restrictives del PROCICAT, tot i que aquests últims dies ha hagut d’acostumar-se a treballar més en solitari,

Genís Grau, triatleta: El que sí em passa amb aquestes restriccions és que entreno més sol, no ho puc fer amb els meus companys degut a les noves restriccions,. Pel demés, però, tot correcte de moment.

Grau té fixat un objectiu clar per aquest 2021: endinsar-se a les World Series i ser-ne un fixa. Un objectiu complicat però més que possible, veient el bon paper en les darreres temporades. Genís Grau ja fa temps que està a l’elit del triatló mundial i ara el que busca és competir més regularment amb els millors del món.

Genís Grau, triatleta: Ara la primera competició que faré serà a principis d’abril a Mèxic i després a l’espera de començar les primeres World Series a Japó i Xina, i després ja ho anirem veient sobre la marxa.

x