Cinta Pascual: “A la residència Montsacopa d’Olot estan fent les coses molt bé”

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials, ACRA, que agrupa bona part dels centres catalans, ha defensat la gestió de la residència Montsacopa d’Olot, on hi ha un brot de contagis per COVID. La presidenta de la patronal, Cinta Pascual, ha volgut recordar que el virus sempre arriba de fora els centres i ha defensat la gestió del centre olotí.


“La residència Montsacopa són tremendament professionals. He viscut el que estan vivint i és duríssim. Se’n sortiran perquè és un dels equipaments que conec personalment i que estan fent les coses molt bé, però ara òbviament ho deuen estar passant molt malament, tant els avis com els professionals i els familiars que ho veuen amb una certa distància i això també fa molt de mal.”