Jordi Xumetra segueix en estat de gràcia amb el gol i estira del carro a la UE Olot

Jordi Xumetra està sent, sens dubte, un dels jugadors de la Unió Esprotiva Olot una temporada més. Tot i la seva veterania, amb 35 any és el màxim golejador de l’equip aquesta temporada, amb quatre gols a la lliga dels 9 que ha fet l’equip. La bala de l’Estartit assegura sentir-se feliç a Olot i bé físicament.

La Unió Esportiva Olot ha transformat, fins al moment, 9 gols a la lliga, quatre dels quals han estat anotats per Jordi Xumetra. Dels dos gols fets en partits de Copa, un ha estat del jugador de l’Estartit. Tot i tenir 35 anys, Xumetra assegura sentir-se bé físicament i ràpid al camp, i el cert és que les seves dianes estan sent claus per sumar punt aquesta temporada. La confiança i l’experiència són dos factors que expliquen aquest rendiment.

Raúl Garrido: Té aquesta intuició. Està en gràcia amb el gol i és un jugador que ho està fent molt bé.

Jordi Xumetra, jugador UE Olot: La veritat és que estic molt feliç aquí a Olot i això es trasllada al camp. Jugo sense cap pressió, perquè m’agrada i ho gaudiexo, i veig que encara puc aportar coses a l’equip. això i seguir d’exemple pels més joves.

A banda la confiança o l’experiència, però, hi ha una altre fet determinant a tenir en compte per tenir aquestes xifres. Mostres en són el gol aconseguit aquesta mateixa setmana davant l’Espanyol B o el de fa uns dies a casa contra el Barça B. Jordi Xumetra té el do d’estar allà en toca en accions decisives dins l’àrea. Aquest cap de setmana comença la segona volta, i perquè l’Olot continuï aquesta fase ascendent de bon joc i competitivitat, vistos els números, continuarà fent falta que Xumi segueixi anotant.