Pere Vilà deixa el càrrec de representant territorial de l’Esport per “rebel·lió personal, política i estructural”

El desgast de la pandèmia ha passat factura a la trajectòria del garrotxí Pere Vilà, que ha presentat la seva dimissió a la Secretaria General de l’esport, una dimissió, segons explica a Olot Televisió, basada en tres motius.

Pere Vilà, ex representant territorial de l’Esport: Per Motius personals, per desgast i per la conjuntura política.

Vilà era des del juny del 2019 el representant territorial de l’Esport a les comarques de Barcelona i la Catalunya Central. El desgast generat per la pandèmia i la incompatibilitat entre representar a la Secretaria General de l’Esport i estar a la vegada al costat de les entitats esportives han dut al garrotxí a abandonar.

Pere Vilà, ex representant territorial de l’Esport: Ha estat d’una exigència enorme, no us ho podeu imaginar. Conviure amb la gestió i estar al costat de les entitats donant explicacions perquè sobrevisquessin.

Pere Vilà assegura que el seu paper havia de ser el d’ajudar a les entitats i que en cap cas els seus plans passaven per una parada de l’activitat. En veure com les seves propostes no eren escoltades, assegura que no tenia alternativa.

Pere Vilà, ex representant territorial de l’Esport: En un moment en què no comparteixes res, treballes molt i tota la teva feina és paper mullat, no hi ha alternatives.

Vilà té la intenció de seguir treballant pel teixit esportiu del país, però de cara a les properes eleccions, ha assegurat que no  es vincularà amb cap candidatura.