Raúl Garrido ja ha dirigit 100 partits a la Unió Esportiva Olot

El tècnic de la Unió Esportiva Olot, Raúl Garrido, va complir dimarts contra l’Espanyol B un centenar de partits com a entrenador del club.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: És mol difícil arribar a 100 partits i guanyar-ne més que perdre’n. Estioc molt orgullós i tinc records inesborrables. Espero que en vinguin més.


El balanç del valencià i el seu ajudant Kevin Martínez a la banqueta olotina és prou favorable, amb més victòries que derrotes. En total, ha aconseguit 31 triomfs, 43 empats i han perdut 26 duels. Un empat a Formentera rellevant Martín Posse el novembre del 2017 va ser l’inici d’un llarg camí de Garrido  a la capital de la Garrotxa, on hi ha encaixat molt bé. L’entrenador complirà la seva quarta temporada al club, totes elles a Segona B.

 

x