Teresa Jordà creu que la construcció de la variant és urgent i que el Pla Especial de l’Alta Garrotxa tardarà encara a ser definitiu

La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, va visitar aquest dimecres la Garrotxa. Jordà va assegurar que és necessària la construcció de la variant per descongestionar l’Avinguda Sant Jordi.

Teresa Jordà, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya: És evident que cal fer aquesta variant i amb urgència, però dimensionada, sens dubte, al trànsit intercomarcal i amb un control del transport internacional i una variant respectuosa amb el medi.

Pel que fa al Pla Especial de l’Alta Garrotxa, que tal i com preveia el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, s’havia d’aprovar a finals d’aquest mes, Jordà va assegurar que la signatura definitiva encara tardarà.

Teresa Jordà, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya: Està ja en un tram bastant avançat. Dir-te quan acabarà d’estar, no ho se, perquè ha estat sent força discutit i encara jo crec que hi pot haver temps per solventar certes discrepàncies.

Com a consellera d’agricultura, va assegurar que seguiria treballant per garantir els interessos forestals del Pla.

La número 1 a la llista per Girona, va presentar a Olot el garrotxí Bartomeu Compte, número 4. Per Compte, es prioritats per la Garrotxa i les comarques gironines són treballar per a les persones arran la crisi provocada per la `pandèmia, en termes d’ocupació, i també desenvolupar un turisme respectuós.

Bartomeu Compte, número 4 ERC Girona Eleccions Parlament 2021: Una manera, des d’un govern, d’esquerres, revertir el que queda de les retallades i el nostre ferm propòsit és aturar  definitivament les retallades, que no n’hi torni haver a les comarques gironines.

Jordà va assegurar, també, que en cap cas Esquerra Republicana de Catalunya pactaria amb el PSC.

Teresa Jordà, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya: Com que juguem amb les cartes sempre de cara també hem dit per activa i per passiva, que nosaltres som aquells que no pactarem amb el PSC.

x