L’escultura ‘La Força interior’ de l’olotina Cristina Montero arriba a la Garrotxa

L’obra de grans dimensions creada per l’artista olotina Cristina Montero, ‘La força interior, ha arribat a la Garrotxa aquest mateix matí a la Garrotxa.  L’escultura pertany a una col·lecció anomenada “Unitat”, que reflexiona sobre la necessitat de trobar un equilibri entre la naturalesa i l’ésser humà.


Un dels elements més importants de l’escultura és el crit, que representa tot el poder que té una persona. D’aquesta manera, l’artista vol evidenciar que tothom és capaç d’aconseguir el que es proposi, sempre i quan deixi sortir aquesta força interior.

Cristina Montero, escultora: Des de la galeria Àmbit, fem una exposició els socis. Una escultura la tinc exposada a la galeria, i aquesta per aquestes dimensions, la tindré exposada aquí al Firal.

I es que amb uns 4 metres d’alçada, una amplada de 2 metres i prop de 9 mesos de feina, l’escultura ha passat ja per diversos racons, com els Claustres de la Mercè a Girona el passat mes d’octubre.