L’Olot comença la segona volta de la lliga aquest diumenge davant el Cornellà

Les condicions climatològiques de la comarca són el que més ha sorprès a Samu Àlex Pinto a la seva arribada a la Garrotxa.  Això sí, té molt clar a què ha vingut, i ve molt confiat que la filosofia de l’equip li anirà com anell al dit.

Samu Àlex Pinto, jugador de la UE Olot: A l’Olot li agrada tocar i tenir la pilota i a mi també. Estaré molt a gust.

Samu Pinto arriba del Mallorca. Nascut a Palència però criat a Eivissa, és migcampista ofensiu. És jove, 21 anys, però compta ja amb una temporada d’experiència a la divisió de bronze. El curs passat va jugar al Barakaldo, on va coincidir amb Juan Delgado, i a Las Rozas. A Madrid li va anar millor que a Euskadi, i enguany vol començar de 0 després d’un episodi desafortunat al Reial Club Deportiu Mallorca. Ell i un company van ser enxampats fora d’horari en el toc de queda i la cosa va acabar malament. Un capítol, però, que segons Samu es va fer massa gros. L’Olot, a més, ja era coneixedor dels fets i està confiat en què va ser un accident que no es repetirà.

Samu Àlex Pinto, jugador de la UE Olot: Està oblidat i està tancat. Sóc aquí i vull estar concentrat aquí i llestos.

Raúl Garrido, entrenador de la UE Olot: Ja ho sabíem, ho havíem parlat abans i tot que sortís a la premsa. Està tot parlat i el jugador sap que aquí té una oportunitat i que no pot cometre aquests errors. Tothom es pot equivocar, és un bon noi.

Un Raúl Garrido que veu al seu equip en línia ascendent i creu que necessiten una victòria de pes que els catapulti anímicament i els alci en la classificació.

Anem amb aquesta il·lusió, responsabilitat i confiança que ens dona l’últim tram de competició, on estem donant bona resposta.

El Cornellà arriba a la Garrotxa amb la moral pels núvols després d’eliminar l’Atlètic de Madrid a la Copa. Ara s’enfrontaran al Barça, però en la lliga els de Guillermo Fernández Romo acumulen una mala ratxa. Garrido però, no se’n refia.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: El Cornellà és un equip molt competitiu, independentment de dinàmiques.

El partit es disputarà aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda

x