L’Olot deixa escapar dos punts davant el Cornellà i empata un partit frenètic (2-2)

L’Olot no va poder aconseguir guanyar ahir davant el Cornellà i això que els vermells manaven en el marcador quan faltaven només dos minuts per al final amb els gols de Juan Delgado i Xumetra. Un penal transformat per Agus Medina en el minut 89 va segellar l’empat.

Amb la mel als llavis. La Unió Esportiva Olot va tenir la victòria a tocar en un partit frenètic que va acabar amb quatre gols. Els vermells van començar el matx molt endollats, dominant i exhibint un joc molt ofensiu que no va parar de generar ocasions. Xumetra i Delgado van ratllar un gran nivell marcant els centrals i portantd e corcoll a la defensa dels de Fernández Romo. La bala de l’Estartit la va tenir molt clara al minut 32, però la bola va marxar fregant el pal. Quan l’Olot estava fent el seu millor joc, però, el Cornellà va  sorprendre a tothom estrenant el marcador, amb una rematada dins l’àrea petita d’Eloy Gila al minut 42. Lluny d’enfonsar-se anímicament, els de Raúl Garrido van reaccionar, i tres minuts més tard, Juan Delgado marcava la seva primera diana amb la samarreta vermella aprofitant una centrada tancada  de Soler. Cop d’orgull dels vermells.

I a la segona meitat, els garrotxins van sortir amb la sisena. Al minut 62, Soler va engaltar un xut que impactava contra les mans d’un defensa del Cornellà. Penal, i la gran oportunitat d’avançar-se. I així va ser, el porter encertava la direcció del llançament de Xumetra, però la pilota, cap dins. Raúl Garrido va donar entrada a Escoruela, Salinas i Chabboura, canvis ofensius tot i anar guanyant per donar frescor a dalt. Un Eloi Amagat concentrat i un equip amb ganes d’endur-se la victòria, que semblava que no es podia escapar. Però al final, gerro d’aigua freda. El Cornellà va provocar un penal quan faltaven dos minuts per al final i Agus Medina va posar el 2 a 2 definitiu.

 

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Quin jugador no ha estat bé? Tots hem estat molt bé. L’equip ha estat fantàstic. De veritat, jo estava orgullós del nostre equip, de com estava jugant i veia el 0-1 i no m’ho creia. Deia no pot ser. Segurament, aquests partits ens donaran coses postives. Ha sigut així, hem donat la volta al marcador en un xoc excepcional. Per fora per dins, bones sortides de pilota, bona pilota aturada, hem defensat bé. Si pràcticament el Cornellà no ens ha fet ni una ocasió de perill. Només el gol i no sé si alguna més.

 

Guillermo Romo, entrenador UE Cornellà: Al final, creo que con el penalti los ha puesto por delante y cuando tú te pones 2-1 en tu campo es más fácil controlar las circunstancias. A partir de ahí, creo que me he encontrado con un equipo con mucha raza, con mucha ilusión, con cuatro debutantes hoy en la categoría. Llena de circunstancias externas que traíamos, lesiones. Al final, el haber rescatado este punto en el último minuto lo tenemos que dar por satisfecho y valorarlo muy positivamente, porque sabemos que estamos en una liga muy igualada y muy exigente.

Una llàstima per aquesta Unió Esportiva Olot a la qual se li van escapar dos punts. En tot cas, comença aquesta segona volta sumant i en el pròxim partit contra el Barça B a l’Estadi Johan Cruyff intentarà guanyar a domicili per primera vegada aquesta temporada.