El musical ‘El Secret del Volcà’ de l’escola d’arts escèniques La Quarta Paret exhaureix totes les entrades

‘El secret del volcà’, el musical quilòmetre zero per a tota la família, de la mà de La Quarta Paret, va fer vibrar i emocionar olotins i olotines aquest passat divendres i dissabte.

El musical, tracta dels secrets, les històries d’un poble, les anècdotes, les faules, els contes i les tradicions que es guarden al volcà Montolivet de la capital garrotxina. De fet, la història se situa al mig del bosc, al voltant del volcà, i els protagonistes, en Blai i la Lluna, que són dos aventurers, escolten les històries de l’àvia, i una d’elles els deixa molta intrigats i emocionats.

Jordi Massegur, director La Quarta Paret i actor: Estem molt contents perquè tot i la situació actual, podem actuar. Per nosaltres és un privilegi, un regal i estem molt contents d’estar al Teatre Principal i fer la nostra feina.

I es que tot i el confinament municipal i els aforaments limitats, l’espectacle va exhaurir les entrades de les 4 sessions de l’espectacle.

 Jordi Massegur, director La Quarta Paret i actor: Estem molt contents de la rebuda que hem tingut a la ciutat. Ara la gent no pot desplaçar-se del municipi i per tant, la gent d’Olot ve al teatre i hem omplert les 4 funcions.

El musical, va comptar amb en Jordi Massegur i la Núria López com a actors juntament amb cinc alumnes de l’escola d’arts escèniques olotina que es reparteixen els papers dels dos infants protagonistes. L’obra, està dirigida per Dani Coma amb la composició musical d’Adrià Aguilera.