Òmnium Garrotxa recull signatures a favor de l’amnistia a Olot

L’exposició itinerant d’Òmnium Cultural, ‘Amnistia Ara’, va arribar a Olot aquest passat diumenge. L’exposició, instal·lada davant de l’església de Sant Esteve, mostra 200 cel·les amb fotografies i bolígrafs que representen els barrots. El seu objectiu és recollir totes les signatures possibles perquè la Llei d’Amnistia arribi i pugui ser aprovada al Congrés dels Diputats el proper mes de març, amb el màxim suport ciutadà possible.

Abans de la firma per l’amnistia, la persona que col·labora amb la causa retira un bolígraf d’una de les cel·les, d’aquesta manera simbolitza que “s’allibera” part de la instantània. Un cop ho ha fet, la persona signa, dóna les seves dades personals i s’emporta el bolígraf a casa.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: La gent ha vingut a signar o gent que venia i ens portava el paper signat. Molta de la gent que ha vingut sabia què venia a fer. Hem recollit moltes signatures.

A causa del confinament municipal, la campanya a la Garrotxa durarà fins al mes de març. Es pot signar passant pel local que l’entitat té a Olot, al C/Sant Pere Màrtir tots els dijous de 6 a 8 del vespre o també a la llibreria Drac. Una altra opció és descarregar-se el full, www.amnistiaara.cat, imprimir-lo, signar-lo i tirar-lo a la bústia del local d’Òmnium Garrotxa.