Victòria clara del masculí del Club Vòlei Olot davant el Cisneros de Canàries (3-0)

Els jugadors de Jorge Silva van imposar la seva superioritat davant el Cineros canari en el duel corresponent a la dotzena jornada de lliga a la Primera Estatal de vòlei. Després d’un primer parcial igualat, per 27 a 25, els olotins es van mostrar més superiors als dos següents amb sets de 25 a 17 i 25 a 19. La victòria d’aquest dissabte suposa la setena d’aquesta temporada en dotze partits. Els jugadors del Vòlei Olot, doncs, continuen amb la bona dinàmica amb la que van acabar el 2020 i es van mostrar satisfets per haver traslladat a la pista el que venen reforçant als entrenaments.

D’altra banda, el femení del Vòlei Olot tronava aquest diumenge a la competició, a la nova Segona nacional. Les olotines van caure per tres sets a un a la pista del Vall d’Hebron però continuen a la part alta de classificació, terceres.