La FCF surt al pas de les crítiques i assegura que, si no es pot competir, tornarà els diners de les quotes i mutualitats

Per si hi havia algun dubte, la Federació tornarà els diners si no es juga aquesta temporada.

Jordi Bonet, vicepresident FCF: Si no es competeix, estudiarem la manera com retornem els diners. Ara s’està retornant el 50% corresponent a la meitat de temporada que no s’ha jugat i després mirarem com gestionem les altres bonificacions.


En defensa de les critiques rebudes, Bonet es reafirma es la seva voluntat d’estar al costat dels clubs, que estan en una situació molt delicada econòmicament.

Jordi Bonet, vicepresident FCF: Farem el possible perquè no desaparegui cap club.

El vicepresident de la Catalana va sortir al pas de les acusacions per part d’alguns clubs en el marc econòmic, ja que la majoria encara no ha rebut cap ajuda. Bonet recorda que està en marxa la devolució de la meitat de la quota, i confirma que enguany, si no es juga, es retornarà la totalitat dels diners. A més, reivindica la importància del paper de les mutualitats, que considera que tenen preus assequibles.

D’altra banda, el temps s’esgota pel què fa a terminis competitius. Si d’aquí a un mes no s’han reprès les lligues, serà difícil que es pugui jugar aquesta temporada. S’ha de tenir en compte que no es poden reprendre i que l’únic que es pot fer ara és entrenar a l’aire lliure, això sí, sense que cap jugador estigui sortint del seu terme municipal.