L’Eivissa, el Vic, el Calella i el Sabadell, rivals del Club Tennis Taula Olot de Divisió d’Honor a la lliga

L’equip de Divisió d’Honor del Club Tennis Taula Olot ja coneix amb qui s’enfrontarà el primer a la lliga, que si la pandèmia no ho impedeix hauria de començar al mes de març.

Òscar Gallego, entrenador CTT Olot: Ens ha tocat l’Eivissa, que és un equip molt fort, han fitxat un jugador suec i un rus i que els seves aspiracions són pujar de categoria. Llavors hi ha el Vic, que potser és dels més fluixos, i per tant és una bona notícia,. I també hi ha Calella i Sabadell que són d’un nivell similar al nostre. El Sabadell en principi no sembla que fitxi jugador estranger i pot ser una avantatge, inicialment.


D’altra banda, el Primera Nacional es veurà les cares amb un rival fort, el Amics de Terrassa, i tres equips més: el Cassà, el Figueres i els Luïssos de Gràcia. L’objectiu de l’equip és estar entre els tres primers.

Tot i així el nivell dels equips, com ja passa a cada temporada, pot canviar per complet durant la primavera, quan s’obra una nova finestra de fitxatges i per tant la possibilitat pels equips d’incorporar jugadors internacionals.

Com ja es va avançar, enguany les lligues es disputaran en subgrups de cinc equips i es jugarà en format concentració. Els jugadors del Club Tennis Taula Olot segueixen amb els entrenaments, a l’espera que, per fi, puguin debutar a les diverses lligues.