El Club Tennis Olot i Integra endinsen als alumnes de l’Escola Joan XXIII al món del tennis

Una col·laboració entre el Club Tennis Olot i Integra ha fet possible aquest curs que nens i nenes de l’Escola Joan XXIII d’Olot visquin una nova experiència fora de les aules.

Núria Fité, gerent Integra: El treball o l’aprenentatge és molt global, perquè implica fer una activitat fora del centre, conèixer un nou espai, noves persones…

Manmeet i Paula, participants: Abans no sabíem jugar tan bé a tennis, i ara sí. Fem circuits, on tenim la pilota i correm cap als cons, així molts altres.

Un cop a la setmana i a les instal·lacions del Club Tennis Olot tots aquests infants han après aquest esport però també han treballat altres aspectes no menys importants, com són la socialització o sortir de la zona de confort, entre moltes altres coses.

Júlia Sanjuan, tutora grup ESO Escola Joan XXIII d’Olot: L’espera de torns quan fan l’activitat, per exemple, i la veritat és que resulta molt interessant tots els aprenentatges que van adquirint més enllà del tennis.

Per al Club Tennis Olot és una oportunitat d’obrir-se més a la ciutadania i d’aprendre a ensenyar a jugar a tennis d’una altra manera i amb persones amb necessitats i metes molt diferents a les que tenen els jugadors del club.

Ignasi Vila, director Club Tennis Olot: No ens volem quedar amb un aprenentatge només tennístic. Volem aprofundir més i el que el que volem és que a través dels valors del tennis entrar en altres aspectes de l’educació, i al fet de formar persones.

x