Juan Delgado, primer gol i bones sensacions des de la seva arribada a la Unió Esportiva Olot

Juan Delgado, jugador UE Olot: Em falta el de sempre, ficar un gol… Ho estic intentar canviar i és una mica desesperant. A veure si entra aviat.

Només cinc dies més tard, per fi Juan Delgado es va poder treure del damunt el pes de no haver marcat fins al moment cap diana. Aquesta jugada conjunta amb José Antonio Soler, amic seu també fora del camp, va suposar l’estrena d’un dels jugadors que l’equip necessita per fer un pas més.

Juan Delgado, jugador UE Olot: Me’n vaig content a casa perquè m’he tret de sobre un pes. Estava buscant el gol les últimes setmanes i per fi ha arribat.- Sempre estem amb la broma, amb Soler, que m’estrenaria amb una centrada seva, i així ha estat.
Roda de premsa rere roda de premsa s’aprecia com Raúl Garrido confia plenament amb el jugador eldenc, per tot el que estava aportant al camp malgrat no marqués i per com de bé s’ha adaptat al sistema.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: és un jugador que estava fent les coses molt bé, que ens donava la vida amb tot, perquè tot el que feia ho feia molt bé, opero nio tenia la sort de fer el gol. Ara ha ficat el seu primer gol i espero que li doni confiança, però ja et dic: a mi no em preocupava perquè no fes gols, em preocuparia si no em donés tot el nivell que ens està donant en tots els conceptes del joc.

Tothom espera que el d’aquest diumenge sigui el primer de molts gols de Juan Delgado amb el club olotí i més en aquesta segona volta, on faran falta.

x