Arriben a la Garrotxa les segones dosis de la vacuna Pfizer

I de la preocupació per les dades passem a l’optimisme i l’esperança que ens aporten les vacunes, amb una imatge que veuran tot seguit. És el moment de l’arribada de les  segones dosis del vaccí de Pfizer a la Garrotxa. La residència blanca Edat 3, que no ha tingut cap cas durant tota la pandèmia, va ser la primera de rebre-la. Van inocular-la a 28 residents i 22 membres del personal sanitari. Cinc d’aquestes cinquanta vacunes que van arribar ahir a Edat 3, això sí, eren primeres dosis pendents. El centre ja té un percentatge de vacunats superior al 75% i destacaven ahir  que els residents no han tingut cap símptoma, ni febre, ni dolor arran de la primera dosi.

Esther Arbusà, directora Residència Edat3: Molt i molt bé. El personal un lleuger dolor al braç, uns efectes que duren com a molt 24 hores i els residents no han tingut ni cap dolor, ni cap febreta, ni res de res. Animem a tothom a que es pugui posar-se la vacuna, que ho faci, per generar una immunitat col·lectiva pensant en els més vulnerables, però per tots en general.

x