Més de 250 descàrregues a l’edició 2020 de la Montcalbike i la Montcalrun

La gent del Club Pedal Maià no va renunciar a celebrar les edicions corresponents al 2020 de la Montcalbike i la Montcalrun. Malgrat s’hagi hagut de fer en grups molt reduïts o individualment i tot seguint les mesures del PROCICAT, des de l’organització estan contents de la rebuda que ha tingut les edicions presents, que van tenir lloc entre novembre i desembre tot descarregant-se els tracks de l’aplicació Strava.

Ignasi Portella, Club Pedal Maià: Les impressions han set bones, ha vingut força gent malgrat les dificultats provocades pels confinaments. Hem tingut unes 250 descàrregues, més o menys. No sabem exactament el nombre concret de persones, ja que alguns venien amb grups reduït i només s’ho descarregava un, però el cert és que un bon nombre de gent ha passat per Maià a fer les diferents proves.

El confinament comarcal ha permès a molts garrotxins realitzar els recorreguts. Qui ho han tingut més difícil han estat els participants de l’Empordà, uns habituals a aquesta prova i que enguany ho ha tingut més difícil per ser-hi. Les proves que més èxit han tingut han estat les llargues, tant de bici com de córrer.

Ignasi Portella, Club Pedal Maià: El més important és que hem sumat un any més , 23 a les bicis i el quart a córrer i a creuar els dits perquè l’any que ve ho puguem fer de manera normal, com ho fèiem habitualment.

x