Un Garrido amb “la confiança limitada” podria jugar-se-la diumenge davant el Barça B

Raúl Garrido podria tenir un ultimàtum aquest diumenge en el partit davant el Barça B.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Tinc un suport limitat, una confiança limitada. És el que se’m fa arribar, que tinc la confiança limitada. Jo com a professional del futbol que soc, ho accepto i ja està.  És com si la teva dona et diu que t’estàs plantejant deixar-te, però que si et portes bé el cap de setmana, igual es queda amb tu. I tu d’alguna manera et quedes dolgut, perquè en aquest matrimoni hi ha hagut una relació excepcional, excel·lent, amb tot: de resultats, de sentiments, de missatges… Ha estat la perfecció, i clar, que a la única situació que les coses venen mal donades, que la confiança sigui limitada… ja et dic.

Membres de la junta directiva del club es va quedar parlant després del partit contra el Cornellà, mentre el tècnic valencià atenia els mitjans. Dilluns, Raúl Garrido va publicar aquest tuit.

 

 

Ell, tot i així, assegura sentir-se amb forces i ganes per continuar i sent també el suport dels jugadors.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Estiguem com estiguem, primers o últims, sempre tindré força. És una passió que tinc pel que faig i evidentment que sí. I a més a més la força me la dona l’equip. Crec que és molt evident que l’equip està en clara progressió, de moltes dificultats, però ara estem en evolució. Ells han demostrat moltes vegades que estan amb el cos tècnic, que estan amb la idea, que estan reflectits en el que proposem i jo estic encertadíssim amb els jugadors, i tractarem de donar-li la volta a la situació i guanyar diumenge el partit. I partir d’aquí, jo ja no puc dir res més.

Fa pocs dies ell i el seu ajudant, Kevin Martínez, van completar el centenar de partits. A dia d’avui, amb 101, el balanç és de 31 victòries, 44 empats i 26 derrotes. L’equip es troba 10è del seu subgrup, a dos punts de sortir de la zona perillosa i a cinc del Barça B (3r), rival d’aquest diumenge (18.30h) i del qual, en la roda de premsa d’avui, pràcticament ni se n’ha parlat.