Aprovada una aportació al Fons de Contingència de més de 260.000 per ajudes derivades de les restriccions de la Covid-19

El Ple de l’Ajuntament d’Olot va donar compte ahir dels més de dos milions d’euros que s’han destinat a les mesures per a cobrir les necessitats socials i econòmiques derivades de les restriccions imposades arran de la pandèmia.

 

A banda dels 2 milions d’euros d’ajudes socials i econòmiques derivades de les restriccions, el Ple va acordar prendre acord, a més, d’un Fons de contingència extraordinari pel coronavirus dotat amb 260.000 € per a temes de reactivació econòmica, prestació de serveis relacionats amb la COVID, servei de control d’accés i material de prevenció de riscos, tal com es detalla.

Aquesta quantitat es desglossa en 25.000 euros per a prevenció de riscos, 50.000 per a prestació de serveis Covid-19 com àpats i allotjaments, 37.000 euros per a Serveis de control d’accés a les dependències de l’Ajuntament i 150.000 per al conveni de reactivació econòmica Approp Garrotxa.

Aquest últim punt va generar discrepàncies en els grups del PSC i la CUP, que hi van votar en contra.