‘Les Fake News’ i l’Agrupación Señor Serrano arriben a Olot

Agrupación Señor Serrano, és una companyia de teatre amb seu a Barcelona que crea produccions originals sobre aspectes discordants de l’experiència humana contemporània. Durant aquesta setmana estaran a Olot amb el projecte ‘Univers creatiu Sr. Serrano’, on oferiran dos espectacles, un aquest divendres i dos aquest cap de setmana.

Aquest que veuen en pantalla, és l’espectacle ‘The Mountain’, un espectacle sobre les fake news, que convida a una reflexió sobre el que és la veritat.

Dissabte i diumenge, tindrà lloc l’espectacle infantil Prometheus, un dels capítols de la sèrie teatral Olympus, basada en una visió crítica dels mites grecs. La curiositat de l’espectacle? És exclusivament per a nens i nenes i no podrà entrar ningú més que els infants.

Àlex Serrano, Agrupación Señor Serrano: Tots aquests espectacles els fem seguint la línia i la marca de la casa de la nostra companyia. Amb molt de dispositiu tecnològic, càmeres de vídeo, pantalles, maquetes, objectes…

A banda dels dos espectacles, l’agrupació oferirà al llarg de la setmana altres activitats amb diversos col·lectius.

Àlex Serrano, Agrupación Señor Serrano: Una xerrada amb programadors, que venen a conèixer l’obra Prometeu, una xerrada amb periodistes on indaguem una mica des d’una basant artística sobre el concepte de veritat i notícia falsa, les fake news.

Al web d’Olot Cultura podran trobar tota la informació dels espectacles, tràilers i comprar les entrades, que encara n’hi ha de disponibles.