Tortellà alerta als seus veïns i veïnes de diversos robatoris al municipi

Tortellà ha tornat a viure recents episodis de delinqüència al municipi. I es que després dels continuats robatoris a la piscina aquest passat estiu, les darreres setmanes van entrar a robar a diverses cases del municipi, només una d’elles aïllada. De fet, ha estat el propi consistori que a través de les xarxes socials, ha intentat alertar veïns i veïnes que si observen algun comportament estrany, de seguida avisin a les autoritats.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: Tornar a les costums d’abans, ser una mica tafaner, vigilar les cases del costat si tot és normal. Si veuen un cotxe que no és habitual, algú que no coneixen, convidar a la gent a alertar. Inclús si tenen una sospita en ferm trucar al 112. Si veuen un cotxe que no hi fa res allà, fins i tot apuntar la matricular, el model de cotxe…tot això ens pot ajudar a les autoritats a que puguin perseguir aquests actes delictius.