Els Mossos d’Esquadra controlen les entrades i sortides per tal que es compleixi el confinament municipal

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa és un dels punts on els Mossos d’Esquadra han anat vigilant aquest dissabte. L’objectiu del control és clar, assegurar-se que la població garrotxina segueixi complint el confinament municipal i, en cas que no ho faci, que sigui per un motiu justificat. La Carme és una de les moltes persones que han aprofitat el dia per fer esport, sortint a caminar o en bicicleta.

Carme Sala: Sóc d’Olot. Visc al Pla de Dalt. Hem anat a fer un circuit BTT des de Sant Miquel del Corb, la Fageda, Can Xel i hem tornat. Una manera de sortir de casa i poder fer esport, ja que no podem fer gaire res més.

 

Aleix Canal: Nosaltres som d’Olot. Jo del barri del Pla de Dalt. Hem vingut aquí a fer un vol amb bici per passar-nos-ho bé i fer una mica d’esport. Podem estar més forts i poder fer cames.

L’aparcament de Can Serra i Santa Margarida ha ofert durant tot el dia una fotografia significativa del que provoquen aquestes mesures. Ni un sol vehicle a cap dels dos aparcaments. Un termòmetre fiable de la situació actual a la comarca.