El Vòlei Olot torna a jugar a casa amb una victòria davant l’Espanyol (3-0)

Un partit gens fàcil el que ha jugat aquesta tarda el conjunt sènior del Club Vòlei Olot Femení davant el Seccions Deportives Espanyol, un projecte independent per recuperar les seccions del Reial Club Deportiu Espanyol. Després de la derrota a la pista del Vall d’Hebron la setmana passada, el Pavelló d’Esports ha sigut l’escenari, aquesta vegada sí, d’una gran victòria. Les jugadores entrenades per Jorge Silva i Àngel Palacios, han derrotat les barcelonines per 3-0 amb un joc molt ofensiu.

Cristina Roure, capitana del Club Vòlei Olot: El resultat sembla que hagi sigut una victòria fàcil, però en realitat ha sigut un partit molt disputat. Tot i ser un 3 a 0, des de principis de cada set s’ha hagut de lluitar molt. Ha sigut molt divertit de jugar, perquè elles eren molt bones. Ha estat bé, per poder tornar a pista aquí a Olot, després de tant de temps.


 

Àlex Pérez, entrenador del Seccions Deportives Espanyol: Com ja es preveia, és un equip que defensivament, sobretot, és un equip molt fort. És un equip que, a més, està sempre molt cohesionat. Ja ho sabíem, és un equip que, a nivell de grup, és un equip que et pressiona molt, que té molt poc error no forçat. Això, al final, t’obliga a tu a arriscar segons quines jugades. Al final, avui, la veritat que han jugat un partit molt bo des del principi fins al final i, sobretot, en defensa, han tingut molt clar el que havien de fer.

El Club Vòlei Olot que, amb aquesta victòria, ha tornat a competir a casa després de més de tres setmanes sense fer-ho.

Cristina Roure, capitana del Club Vòlei Olot: Portàvem dues setmanes que podíem entrenar. Hem anat fent aturades, ara sí o no, depèn de la llei, però la veritat és que hem pogut entrenar bastant. Intentàvem continuar amb tres entrenaments a la setmana. Evidentment, hi havia més baixes, perquè la intensitat disminueix una mica, però hem anat fent, sempre que hem pogut per la llei.

La lliga de Primera Catalana va quedar aturada el mes d’octubre com tota la resta d’àmbit català. Durant la propera jornada, les jugadores del Club Vòlei Olot descansaran.