Els Mossos denuncien uns joves de festa en un local de la Vall d’en Bas en ple toc de queda

Mentre els casos de contagi de Covid estan pels núvols encara hi ha persones que estan lluny de prendre’n consciència. Aquestes últimes hores hem sabut que els Mossos d’Esquadra van aixecar una acte diumenge a la matinada a la Vall d’en Bas per uns joves que estaven de festa en ple confinament i en toc de queda. Segons la policia catalana hauran de fer front a una sanció.

Joan Carles Molinero, comissari dels Mossos d’Esquadra

“Destacar també a la Vall d’en Bas, a la Garrotxa, una festa en un local, sobre les tres de la matinada, on s’identifiquen una sèrie de joves que estaven fent una festa i s’aixeca l’acte corresponent.”

D’altra banda els Mossos d’Esquadra d’Olot han informat de la detenció, el passat 22 de gener, de tres joves d’entre 18 i 20 anys i de nacionalitat marroquina com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un furt en un supermercat. Els agents els van localitzar prop d’una benzinera d’Olot, els van detenir. Dos dels joves ja tenien antecedents i tots tres han ingressat a presó.