La UE Olot marxa de buit de l’Estadi Johan Cruyff i Raúl Garrido podria ser acomiadat en qüestió d’hores

Frustració, ocasions fallades incomprensiblement i impotència. La Unió Esportiva Olot va acabar molt tocada a l’Estadi Johan Cruyff. Perquè va marxar sense cap punt, perquè va merèixer molt més i sobretot, perquè amb gairebé tota seguretat, aquest va ser l’últim partit de Raúl Garrido com a entrenador del club.

El tècnic va marxar entre llàgrimes donant per feta la seva destitució, mentre l’afició clama per la seva continuïtat a les xarxes i els jugadors van dir públicament que estan amb l’entrenador. Això sí, el president ho té clar i sembla ser que la junta li donarà suport. Ara per ara el tècnic valencià està més fora que dins, i només hi ha una petita esperança per a ell: que s’ho repensin i li donin un partit més.

Pel què fa al matx, forces igualades en la primera meitat però amb un major domini per l’Olot, que va fer córrer al Barça B i va tenir ocasions de sobres per avançar-se. Aquesta genialitat de Jandro Orellana, però, ho va engegar tot en orris. Perquè tot i la reacció amb el gol de cap de Juan Delgado, abans del descans, l’Olot es va disparar al peu amb el gol en pròpia porteria de Pedro del Campo.

Massa pressió, molta tensió i sentiments a flor de pell en una segona meitat on la pilota no va voler entrar i on el xiulet final va deixar entre veure, entre els silencis d’uns i les llàgrimes d’una altres, que s’acabava una etapa. L’Olot és penúltim amb 11 punts, 3 menys que el Llaqgostera, que marca la zona de permanència i accés a la disputa per la Segona B Pro, amb un partit menys.