L’organització juvenil ‘Arran’ s’atribueix les pintades a la paret del Campus Garrotxa contra la variant d’Olot

Després que el ple de l’Ajuntament d’Olot aprovés per majoria el compromís per la construcció de la variant amb l’aprovació d’una moció d’EURAM Garrotxa, aquest cap de setmana han aparegut unes pintades a la seu del Campus Garrotxa, un projecte que impulsa precisament EURAM. Les pintades se les ha atribuït l’organització Arran, que forma part de l’acció parlamentària de la CUP.

Aquestes són les pintades que han aparegut aquest cap de setmana a la paret del Campus Garrotxa, a l’edifici del Casino Olotí. Es tracta d’un text amb una clara oposició a la variant d’Olot. Els autors són els joves que formen part de l’organització Arran i així s’ho han atribuït en una piulada publicada al seu perfil de Twitter.

Al text fan referència a la moció que es va presentar i aprovar dijous passat al ple de l’Ajuntament d’Olot i justifiquen la pintada per voler deixar clara la seva posició. Junts per Catalunya a Olot ha respost també amb una piulada via aquesta mateixa xarxa social, acusant als joves de la CUP d’Olot i denunciant l’acció incívica.
Els cuparies, de la seva banda, han respost més tard desmarcant-se de les pintades. Arran és una organització juvenil que està integrada al grup parlamentari de la CUP.