14 municipis garrotxins s’adhereixen al programa GarrotxaDomus per fomentar la rehabilització energètica d’habitatges

Després de l’èxit del programa de rehabilitació energètica de la ciutat d’Olot, l’Hola Domus, aquest matí de dimarts s’ha presentat la seva versió a nivell comarcal, el Garrotxa Domus. En la presentació, hi ha assistit de manera telemàtica els alcaldes i alcaldesses dels 14 municipis garrotxins participants.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: Ja no és que aquest assessorament el puguin rebre les persones que viuen a Olot sinó persones d’aquests 14 municipis de la Garrotxa.

El programa, té per objectiu impulsar l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables als habitatges. El servei, dirigit a propietaris de cases, pisos i comunitats de propietaris i totalment gratuït, els proporciona l’acompanyament tècnic, administratiu i financer personalitzat. GarrotxaDomus, inclou una àmplia gamma de solucions d’eficiència energètica, energies renovables, accessibilitat i rehabilitació, que van adreçades a reduir la factura energètica i millorar el confort de l’habitatge, a la generació d’energies renovables principalment de consum fotovoltaic.

Santi Reixach, President Consell Comarcal de la Garrotxa: És una gran oportunitat per donar un pas endavant en l’àmbit energètic i sobretot e la mà de professionals qualificats en diferents especialitats ja siguin arquitectes, aparelladors, constructors o experts energètics.

Manel Torrent, Institut Català d’Energia: És una iniciativa municipal, estem darrera per donar ajudes però no oblidem que és una idea d’Olot i que es pot replicar a la resta de municipis de Catalunya. Això és un gran orgull pel municipi d’Olot.  

Per més informació, poden dirigir-se al web garrotxadomus.cat o bé trucant al 972 27 91 36.