El risc de rebrot de coronavirus supera els 1.200 punts a la Garrotxa

La situació epidemiològica a la Garrotxa i també a la ciutat d’Olot, són molt preocupants. En el període comprés entre el 16 i el 22 de gener, s’han detectat més de 300 casos positius. El risc de rebrot ha augmentat en les darreres hores prop de 100 punts, superant els 1.200, i el risc de contagi continua estant per sobre d’1. Segons les últimes dades, hi ha 21 pacients ingressats a l’Hospital d’Olot per COVID i s’han registrat 12 defuncions. Olot, continua sent la ciutat catalana amb el risc de rebrot més alt, amb 1.510 punts.


Pel que fa als centres educatius de la comarca, en aquests moments hi ha 35 grups confinats, el que fan un total de 768 persones seguint el protocol d’aïllament per 71 positius en els últims 10 dies.

x