Emocions i agraïments mutus en el comiat de Raúl Garrido i Kevin Martínez de la UE Olot

Migdia molt emotiu i a la vegada incòmode a l’Estadi Municipal. Aquest matí la Unió Esportiva Olot informava que destituïa el tècnic Raúl Garrido. Una decisió presa per la junta del club i que el mateix president, Joan Agustí, argumentava d’aquesta manera.

Joan Agustí, president UE Olot: Un dia trist per mi, per la directiva de l’Olot i també és un dia trist per en Raúl i en Kevin. El cas és que ens trobem en una mala ratxa de resultats que ens ha obligat a aturar fent un revulsiu, que desgraciadament és cancel·lar la ostra relació laboral amb en Raúl i en Kevin. El futbol de vegades té aquestes coses, circumstàncies desgraciades i de vegades ens obliga a prendre decisions que mai hauríem volgut, i ni que ens haguéssim pensat mai que un dia hauríem de prendre.

Raúl Garrido estava visiblement emocionat, i tot que les llàgrimes no se li han escapat fins al final de la roda de premsa, ha aguantat el tipus i ha tingut paraules d’estima i afecte cap a un club el qual ha donat molt, però de qui també ha rebut  durant aquests tres anys i tres mesos.

Raúl Garrido, Exentrenador UE Olot: Agrair de cor tot el que heu fet, és un record inesborrable, són gairebé 4 temporades, 3 anys i mig que estan al meu cor que hi serà sempre i no tinc paraules `per descriure com de feliç he estat aquí. Si Sergi Raset no pensa amb nosaltres coma enterradors no se on estaríem ara, i ell va confiar amb nosaltres va agafar referències i l’entrevista devia ser satisfactòria, i vull agrair-li públicament que confiés amb en Kevin amb mi.

Pel que fa a l’intercanvi de missatges i desavinences a través del mitjans dels darrers dies, Raúl Garrido ha volgut treure pas a l’assumpte i ha considerat millor quedar-se amb totes les coses bones. També ha fet un clam a la unitat perquè l’equip pugui sortir de les posicions de descens.

Raúl Garrido, Exentrenador UE Olot: Ha estat una setmana molt difícil i en la qual si tots fem autocrítica, no la vam gestionar de la millor manera. Amb aquesta tensió és veritat que jo estava dolgut i no em vaig manifestar de la millor manera, vist després. Faig una crida a la unitat, i una setmana no pot esborrar tres anys i mig d’èxits, de felicitats, de bon tracte, de cordialitat i el que demano als que es quedin, que estiguin units, perquè si no serà molt complicat tenir-ho endavant.

Avui, fins i tot, ha parlat Kevin Martínez.

Kevin Martínez, entrenador assistent Raúl Garridot: Agraeixo als jugadors com han estat cada dia per entrenar, al club les facilitats per treballar, a l’Eudald les facilitats per poder desenvolupar la feina, amb una gespa sempre increïble, i en la part social, agrair a la ciutat: tres anys i mig aquí i marxar d’una ciutat en la que reps estima i a gent t’ajuda, és difícil.

El comiat ha acabat amb abraçades per part de Raúl Garrido a totes les persones presents sense excepció. Una de les més especials, sens dubte, la que el tècnic valencià ha fet a Eudald Morera.

x