Gabriel Garcia, ‘Gabri’, nou entrenador de la Unió Esportiva Olot

foto: fcandorra.com

La Unió Esportiva Olot no té temps per perdre i, després del traumàtic adéu de Garrido, toca revertir els resultats perquè el canvi a la banqueta hagi servit d’alguna cosa.

L’escollit per redreçar el rumb de l’equip és l’ex futbolista del Barça Gabri García, que es va retirar ara fa sis anys i té una experiència com a tècnic de Segona B, amb l’Andorra, on hi va durar 26 jornades la temporada passada. El de Sallent havia dirigit també el Sion (Suïssa) després d’entrenar el juvenil A del Barça.

La filosofia de futbol que ha implantat Gabri als seus equips fins ara encaixa en el que busca l’Olot, però caldrà veure com s’adapta al club i a la plantilla, que han quedat tocats per la sortida de Raúl Garrido.

Tocarà analitzar quin equip vol veure el nou tècnic en aquests primers partits, i si es prioritzen els resultats o es parteix ja del bon joc. Hi ha dubtes després de l’estil molt marcat de Garrido en les darreres temporades, que ha quedat molt arrelat tant en la dinàmica del grup com en la confecció de la plantilla. Els tres centrals, el joc pels carrils, el centre del camp, els dos davanters… Gabri tindrà pocs dies per preparar el següent partit, a casa davant del Nàstic de Tarragona, que és el líder del subgrup.

L’objectiu de l’equip, si fem cas de les darreres decisions, ha de ser la Segona B Pro, tot i que encara no s’ha marcat oficialment. L’Olot és penúltim amb 11 punts, a tres del Llagostera, que marca la zona de permanència assegurada i ha jugat un partit menys.

Gabri ve fins a final de temporada i serà presentat demà al migdia.