Pere Vila assegura que el projecte final de la variant respectarà totes les necessitats de la comarca i està ja “a la recta final”

Un carril per banda, dos, vuit, respecte pel medi ambient, necessitat, urgència… Tots aquests conceptes veuen la llum cada vegada que es parla de la variant d’Olot. La capital de la Garrotxa en reclama la necessitat i la urgència, i en el darrer Ple es va aprovar la moció de l’Euram en aquest sentit. La Vall d’en Bas s’ha oposat al projecte. I Les Preses, reclama la descongestió immediata del trànsit que suporta el centre del seu municipi, am més d’assegurar que el projecte, respectarà totes les necessitats de la comarca, a nivell comunicatiu i mediambiental.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: Urgència, rapidesa, importància de comunicació a nivell de les empreses, a més del respecte pel medi ambient, per suposat. No la necessita només Les Preses, la necessita tota la comarca.

L’alcalde de Les Preses va assegurar ahir a l’Alcalde Respon que el projecte tirarà endavant, que està a la recta final i que en breus tindran els papers sobre la taula, i a més aquest beneficiarà tothom i no entorpirà el desenvolupament agrari de la comarca. Assegura que ho diu amb coneixement de causa.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: Hem tingut un interlocutor molt vàlid, l’Agència Catalana de l’aigua, que sap de la riquesa del ‘dipòsit d’aigua’ que és Les Preses per la comarca i ho respectaran amb tota seguretat. Hem mantingut reunions amb ells i en una, fins i tot, van venir sobre el terreny.

En aquesta darrera reunió, es van argumentar les necessitats de cada agricultor i es van explicar les particularitats de cadascú perquè el projecte no entorpís la seva explotació agrícola ni la seva activitat laboral.

x