Ex alumnes del Pla de Dalt regalen a Càritas els diners del viatge de final de curs

La pandèmia va impedir al curs passat els alumnes de sisè de l’Escola Pla de Dalt d’Olot realitzar el viatge de final de curs. Per poder rebaixar els costos que suposen aquests viatges, diverses famílies del centre es van unir per fer diferents activitats per recaptar diners. La situació epidemiològica, però, no va millorar i aquests alumnes, enguany, ja van a l’ Institut.

Werner Estellé, família d’exalumnes 6è escola Pla de Dalt d’Olot: Finalment vam veure que no podíem tornar a l’escola i que teníem uns diners. vam esperar al setembre, per veure si podíem fer un comiat, i tampoc. I llavors, de manera unànime, vam dir que els destinaríem a abaratir els cost dels alumnes per l’institut, i l’altre part dels diners donar-los al banc d’aliment que gestiona Càritas, aquí a la Garrotxa.


Així doncs, les famílies de la cinquantena d’alumnes participants d’aquesta iniciativa, han fet entrega dels diners a Càritas, en total 720 euros. Malauradament els diners no han pogut ser gastats per un moment tant especial com és per un viatge de final de curs, però al final, entre tots, han sabut trobar la manera que d’alguna maner o altre fossin ben invertits.