Gabri es fixa objectius a curt termini en el dia de la seva presentació

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia Gabri Garcia com a nou entrenador. Ex futbolista del Barça i amb experiència a 2b entrenant l’Andorra fins al febrer del 2020, és l’aposta del club per canviar la situació a la lliga, tot seguint amb el model de joc que ja hi ha establert.

Segi Raset, director esportiu UE Olot: Ser partícpes amb la pilota i créixer, per guanyar els partits, però sempre a través del control. La filosofia d’en Gabri encaixa amb aquesta manera de fer i tenia bastant clar que havia de ser ell.


Gabri García, entrenador UE Olot: A mi m’agraden els clubs que tenen identitat i que segueixen una línia. I que no van canviant cada cop que arriba algú nou. Soc un entrenador que vull ser protagonista amb el joc, amb la possessió com a mitjà i un equip perillós i competitiu.
El coordinador de futbol base de la Unió Esportiva Olot, Miquel Àngel Muñoz serà el seu segon, mentre que Héctor Simon formarà també part del cos tècnic. Aquest darrer serà una peça clau al principi, donat que és qui més coneix la plantilla.

El president Joan Agustí i el mateix nou entrenador de la Unió Esportiva Olot, han parlat també d’objectius. El president ha deixat clar que ha de ser jugar la temporada vinent a la Segona B Pro, però que la prioritat és, a curt termini, sortir del pou de la classificació. Gabri vol aprofitar la línia de joc ascendent que portava l’equip per millorar els resultats.

Joan Agustí, president UE Olot: Amb la intenció i objectiu immediat de sortir del descens i mentre hi hagi possibilitats, buscar que el club estigui en una categoria en la que no es pateixi tan econòmicament com és la 2b.

Gabri García, entrenador UE Olot: l’Objectiu és sortir de la zona on estem, aquest és el primer. I treure’ns la por o pressió que es veu que hi ha l’equip.