La pastisseria Ferrer Xocolata d’Olot rep el guardó de la ‘Fava de cacau’ 2021

La pastisseria Ferrer Xocolata d’Olot ha rebut el guardó de ‘Fava de cacau’ en el marc de la IV Mostra de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts, que enguany s’ha fet en format online i amb vuit grans xefs. La pastisseria olotina forma part dels 50 guardonats d’aquest 2021. Aquests premis, que arriben a la segona edició, van néixer amb l’objectiu que aquests guardons es puguin equiparar a les estrelles Michelin que es concedeixen al món de la restauració.

Malgrat les dificultats d’organitzar uns premis l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i Eugeni Muñoz han impulsat enguany una nova edició, i ja és la segona, dels guardons ‘Fava de cacau’ a les millors pastisseries de Catalunya, una iniciativa que s’emmarca en la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts.
Enguany l’organització ha fet un gran esforç per arribar a tots els racons de Catalunya. Liderat pel coordinador dels guardons, Marc Balaguer i per Josep Sucarrats, director de la revista Cuina, i un jurat format per periodistes gastronòmics, professors d’hostaleria i xefs, s’han encarregat de distingir a les 50 millors. Entre elles hi ha la pastisseria Ferrer Xocolata d’Olot, amb Jordi Ferrer al seu capdavant.

Jordi Ferrer, Pastisseria Ferrer Xocolata

“Estem molt orgullosos de formar part d’aquestes 50 millors pastisseries de Catalunya, per la feina que s’ha fet, per la que fem i la que volem seguir fent, és molt important poder-hi ser”.

 

x