La Vall de Bianya aprova el projecte de millora de serveis a l’Hostalnou

L’Ajuntament de la Vall de Bianya va aprovar, en últim ple municipal, el projecte inicial per a millorar alguns dels serveis de l’urbanització d’Hostalnou.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: És una urbanització que es va acabar a finals dels anys 70 i hi ha coses que ens han quedat obsoletes. Farem el clavegueram nou, serveis d’aigua, llum…


Les obres, entre d’altres aspectes, contemplen un canvi d’enllumenat públic que comportarà un estalvi energètic important pel municipi. També, s’instal·laran altres serveis com la xarxa de gas natural o fibra òptica. Aquest projecte, tindran un cost d’uns 500.000 euros i esta previst que finalitzin abans d’acabar el 2021.

D’altra banda, s’està a punt d’acabar les millores d’accés a l’equipament municipal, que havia quedat obsolet en el moment de rebre i atendre els veïns i veïnes i per aquest motiu es va decidir que era necessària la intervenció.

Santi Reixach, alcalde de la Vall de Bianya: Hi haurà una sala on es rebrà la gent i hi haurà uns despatxos on poder atendre els veïns del municipi.

L’actuació ha suposat un cost d’uns 60.000 €.

x