Tret de sortida a les xerrades de la Càtedra de Renovació i Innovació Pedagògica de Can Trona i la Universitat de Girona a la Vall d’En Bas

Jordi Collet, sociòleg i professor de la Universitat de Vic, donarà el tret de sortida a les xerrades organitzades a partir de la  Càtedra de Renovació i Innovació Pedagògica de Can Trona i la Universitat de Girona a la Vall d’En Bas. Ell parlarà de la relació entre famílies i escoles, un tema del qual n’és un expert.

És la primera de les tres conferències que es duran a terme, en una Càtedra que té per objectiu posar en marxa un espai per a  famílies i mestres. És la primera vegada que es genera un espai de diàleg entre els dos col·lectius.

Jordi Feu, director de la Càtedra: Si treballem conjuntament, veurem que tenim preocupacions compartides. Ens interpel·len preguntes semblants i és bo generar un espai com aquest. La Càtedra posa un granet de sorra a les moltes coses bones que ja s’estan fent en el sistema educatiu. Encara hi ha molta feina a fer.

Arran de la pandèmia l’inici de les xerrades es va haver de posposar. Es va fer un procés participatiu amb un sondeig amb els mestres de la Vall i a nivell d’associacions de pares i mares, que va acabar en una taula de diàleg. S’han acabat seleccionant temes que toquen molt de prop als col·lectius de pares i mares, els infants i els adolescents. L’altre conferència serà el 30 abril, a càrrec de la psicòloga Anna Sàlvia, que parlarà sobre sexualitat i anirà destinada als adolescents. Per a més informació sobre les xerrades i la Càtedra, es pot consultar la web de l’Ajuntament de la Vall d’En Bas.