Bartomeu Compte és el cadidat d’ERC Garrotxa a les eleccions del 14 de febrer

Ahir al matí va presentar-se, a la seu del partit republicà a Olot, el candidat número 4 d’ERC a les comarques gironines, el besaluenc Bartomeu Compte. L’exsecretari general de Comissions Obreres a les comarques gironines, que ha estat acompanyat per Dolors Corretgé, suplent a la candidatura gironina, ha afirmat que el fet que TSJC hagi decidit mantenir provisionalment les eleccions el 14-F “és un insult i una temeritat”.

 Bartomeu Compte, candidat ERC: El govern de la Generalitat del qual forma Esquerra Republicana garanteix que es podrà votar en condicions si continua aquesta convocatòria endavant i per damunt de tot el que no volem de cap de les maneres és decidir entre el dret constitucional a votar i el dret a la salut.

Les eleccions, segons el candidat, aniran dels qui volen protegir vides i els qui prioritzen els vots a qualsevol preu, de continuar enfortint el projecte independentista amb un nou lideratge o deixar la Generalitat en mans de l’Estat i els seus representants. “D’independència o 155.

Per la seva banda, Dolors Corretgé ha detallat alguns dels més importants punts del programa electoral d’ERC, com l’impuls d’un un pla de reconstrucció de 30.000 milions d’euros, amb plans d’acció climàtica per als municipis i la priorització de sectors estratègics, la renovació de la indústria en base a l’energia verda i la digitalització.

Per altra banda, Esquerra Republicana de Catalunya ha decidit, per responsabilitat, no fer cap acte públic durant la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya.

Bartomeu Compte, candidat ERC: Esquerra Republicana de la Garrotxa no farà cap acte públic durant la campanya electoral. És una qüestió que s’ha de deixar clar, sobre la taula i d’una manera prominent.

x