El femení del Vòlei Olot torna a estar en marxa i ho fa amb canvis en el format de la primera fase

La tornada a la competició de la Primera Catalana femenina de vòlei, Segona Nacional, ha obligat a canviar el format de competició, que es redueix a una sola volta en aquesta primera fase.

Àngel Palacios, coordinador Club Vòlei Olot: Únicament es farà l’anada, la primera volta, i partir d’aquí, com que hi ha dos grups, s’ajuntaran a principis de març els 4 primers que lluitaran pel campionat i la resta per no baixar.

Pot semblar estrany que en plena tercera onada del COVID s’estiguin reprenent lligues que portaven des de la tardor aturades. Però segurament el fet que les federacions es comencin a veure escanyades econòmicament, pot ser una de les explicacions que ajuden a entendre  perquè tiren endavant, a banda del fet de tractar-se lligues d’accés a categories estatals.

Àngel Palacios, coordinador Club Vòlei Olot: Tothom vol competir, entrenes per competir, quan entrenes és per competir. I veient la situació penses: val la pena? Perquè tal i com està la pandèmia. Jo crec que ho han fet d’aquesta manera per compensar i justificar una mica les quotes, perquè dues temporades pràcticament sense jugar és molt complicat que la Federació catalana de Voleibol pugui aguantar.

La realitat és però que els dos primers equips del Vòlei Olot poden continuar amb les seves competicions. El femení descansarà aquest cap de setmana mentre que el masculí visitarà aquest diumenge el Sabadell (18.30h). Els nois tenen pràcticament assegurada la permanència a la Primera Nacional, de fet miren pràcticament només cap amunt: són quarts a un punt del tercer, i amb sis de marge sobre el sisè.

x